Sorbex®: Абсолютний фаворит в лікуванні харчових отруєнь

Sorbex®: Абсолютний фаворит в лікуванні харчових отруєнь

Не секрет, що з'їдений немитий фрукт на дачі або екзотична їжа, незвична для «українського» шлунка під час відпочинку за кордоном, можуть стати причиною поганого самопочуття, нудоти і розладу травлення. Тому в літній період не обійтися без вірного помічника при харчових отруєннях. «Супергероєм» в боротьбі з токсинами є Sorbex®, адже він виручав в нерівних битвах з токсинами багатьох українців.

Про популярність препарату Sorbex® серед споживачів красномовно говорять численні нагороди, присвоєні даному бренду. 8 червня 2017 року на XIV церемонії нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху» в скарбничку заслужених нагород препарату Sorbex® додалося ще 2 медалі «Фаворит Успіху 2016»! Sorbex® вкотре підтвердив своє звання кращого сорбенту і зайняв 1-е місце в рейтингу 2016 року в категорії «Препарат від харчового отруєння (сорбент)» з переможним статусом «Абсолютний Фаворит». Також йому вдалося зайняти 1-е місце в рейтингу 2016 року в категорії «Препарат від діареї» з переможним статусом «Фаворит Споживачів». Чергове визнання успіху бренду Sorbex® з боку громадськості, фахівців і відомих особистостей послужило ще одним приємним свідченням плідної роботи всього колективу компанії «Валартін Фарма».

Рейтинги гравців споживчого ринку щорічно складаються в декількох сотнях категорій на підставі опитування, в якому може взяти участь кожен небайдужий житель України. Протягом 2016 року в рамках конкурсу «Фаворити Успіху» було опитано понад 35 тис. респондентів і 200 експертів-професіоналів.

Однією з цікавих особливостей конкурсу є те, що рейтинг переваг в ньому будується по кожній респондентській групі окремо, що дозволяє визначити Фаворитів Споживачів, Фаворитів Експертів та Фаворитів Успішних Людей, а також по всіх групах журі в сукупності для визначення Абсолютних Фаворитів у своїх категоріях. Так, конкурс відображає переваги на думку різних респондентських груп, але, мабуть, найбільш авторитетним для компаній, що представляють свої бренди, є думка споживачів про їх торгові марки.

Кращі з кращих були представлені публіці в званні «Фаворитів Успіху 2016» на урочистому шоу вручення нагород. Sorbex®, раніше неодноразово отримував визнання як споживачів, так і професіоналів галузі, був відзначений і цього разу. З 2016 року препарату за традицією вдалося завоювати довіру всіх респондентських груп в категорії «Препарат від харчового отруєння (сорбент)» і вирвати перемогу у 12 конкурентів в даній категорії. Вкотре знайшовши заслужену нагороду, Sorbex® став уже 5-кратним «Абсолютним Фаворитом» в вищевказаній категорії (за підсумками конкурсу «Фаворити Успіху» 2009-2011, 2015-2016 рр.), що, безумовно, свідчить про високу довіру до препарату!

З 2016 року Sorbex® також отримав найвищу оцінку від споживачів в категорії «Препарат від діареї», ставши «Фаворитом Споживачів» даної категорії. Така популярність бренду, безумовно, є бажаною метою для будь-якої компанії. Компанії «Валартін Фарма» вдалося заслужити довіру настільки вимогливої аудиторії завдяки якості, ефективності та безпеці препарату Sorbex®.

Ентеросорбент Sorbex® чинить детоксикаційну дію. Його активна речовина – вугілля активоване рослинного походження, отримане з екологічно чистої сировини – шкаралупи кокосового горіха. Завдяки своїй розвинутій сорбційній поверхні вугілля активоване у складі Sorbex® здатне адсорбувати гази і токсичні сполуки, які утворюються й накопичуються в надмірній кількості при гострих і хронічних захворюваннях, а також потрапляють в організм ззовні. При цьому активоване вугілля, що міститься в сорбенті, інертне і нетоксичне для організму, не зазнає метаболічних перетворень і повністю виводиться з організму. Щоб підвищити ефективність активованого вугілля, компанія «Валартін Фарма» оптимізувала його лікарську форму. Капсульна форма випуску препарату Sorbex® надає йому ряд переваг:

– виключає прямий контакт діючої речовини зі слизовою оболонкою шлунка і шлунковим соком, захищає активні речовини від руйнівної дії факторів середовища при просуванні по травному тракту;
– має поліпшену біодоступність діючої речовини, оскільки вугілля в капсулі, на відміну від таблеток, знаходиться в непресованому стані;
– зменшує механічну подразнюючу дію гранул на слизову оболонку травного тракту;
– підсилює ефективність і робить прийом препарату максимально зручним.

Гранульована форма активованого вугілля обумовлює більш тривалу дію протягом усього перебування в кишечнику, тому потенціал препарату Sorbex® майже не зменшується протягом 36-48 год, що дозволяє скоротити частоту вживання і дози (Гогунський І.В. і співавт., 2015). Спеціальне дослідження, яке було виконано НДЦ Незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ», дозволило об’єктивно оцінити ефективність різних сорбентів. 

У дослідженні взяли участь 6 популярних ентеросорбентів, придбаних в аптеках Києва та Вінниці. Серед них був і Sorbex®. Серед іншого, вчені досліджували одну з головних властивостей сорбентів – сорбційну поверхню, тобто площу всієї активної поверхні, що бере участь в захопленні та інактивації шкідливих речовин – токсинів. Найбільша площа питомої поверхні серед тестованих сорбентів виявилася у препарату Sorbex® – 1 830 м2/г. Крім того, Sorbex® продемонстрував високу поглинальну здатність щодо речовин з різною молекулярною масою.

Успіх бренду Sorbex® у споживачів забезпечує і його широка лінійка. Дієтична добавка СОРБЕКС УЛЬТРА в формі капсул містить високодисперсне активоване вугілля для швидкого зв’язування і видалення токсинів.

СОРБЕКС ДУО – дієтична добавка для комплексного очищення організму від токсинів, що поєднує в собі властивості вуглеводневої сорбенту у вигляді гранул й екстракту розторопші. Така комбінація дозволяє не тільки зменшити прояви інтоксикації, а й захистити і відновити функцію печінки.

СОРБЕКС АЛКОЗАХИСТ – дієтична добавка, що складається з 2 видів капсул – чорних і білих. Чорна капсула містить високодисперсне активоване вугілля для виведення токсинів, біла капсула – активний відновлюючий комплекс речовин для захисту печінки і нейтралізації токсичної дії алкоголю.

Функціональний харчовий продукт СОРБЕКС МАЛЮК – комбінація смектиту і пробіотиків, розроблений з метою зменшення проявів дисбактеріозу різного походження шляхом виведення токсинів та нормалізації мікрофлори шлунково-кишкового тракту.

Таким чином, коли атакують токсини, кожен може вибрати «свій» Sorbex®!

Як казав письменник Роберт Кольєр: «Успіх – це сума невеликих зусиль, що повторюються день у день». Компанія «Валартін Фарма» довела це на практиці, адже фахівці компанії день у день трудяться над тим, щоб Sorbex® утримував свій переможний статус і підкоряв нові вершини.

Препарат отримував нагороди в 2017, 2016, 2015 року, 2011, 2010 і 2009 роках https://www.favor.com.ua/company/valartin/