8-го червня відбулася XIV церемонія нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху»!

8-го червня відбулася XIV церемонія нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху»!

Протягом всього 2016 року кращі бренди України вибирали 3 групи журі: авторитетні галузеві експерти, знаменитості та публічні люди, а також всі небайдужі споживачі, які ділилися своїми думками і особистим досвідом, рекомендували та вказували свій кращий вибір на FAVOR.com.ua!

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» підбив підсумки дослідження громадських уподобань, які проводилися протягом 2016 року з метою визначення найкращих, найбільш рекомендованих експертами та найулюбленіших споживачами торгових марок українського ринку.

8-го червня відбулася XIV церемонія нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху»!
Препарат Sorbex® вкотре – підтвердив своє звання найкращого сорбенту і посів перше місце в рейтингу 2016 року в категорії «Препарат від харчового отруєння (Сорбент)» з переможним статусом «Абсолютний Фаворит» в зв’язку, з чим нагороджений медаллю «Фаворит Успіху – 2016» .

Також за результатами дослідження громадських вподобань в рамках щорічного Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні, препарат Sorbex® зайняв перше місце в рейтингу 2016 категорії «Препарат від діареї» з переможним статусом «Фаворит Споживачів» і був нагороджений медаллю «Фаворит
Успіху – 2016 ».

Чергове визнання з боку громадськості, фахівців та експертів послужило ще одним приємним свідченням плідної роботи всього колективу компанії.

Довідка

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» – перший і все ще єдиний в Україні конкурс торгових марок, який цікавиться думкою безпосередніх споживачів і публікує рейтинги гравців ринку у відкритий доступ. Конкурс проводиться щорічно з 2003 року, за прозорою методикою вивчення громадської думки, з метою визначення найкращих, найбільш затребуваних споживачами та рекомендованих експертами брендів українського ринку, а також найбільш яскравих представників шоу-бізнесу. У рейтингу автоматично беруть участь усі без винятку торговельні марки, офіційно діючі в Україні, в категоріях, розділених за напрямками ринку споживчих товарів і послуг.

Переможці конкурсу, Фаворити громадських переваг і народної довіри, обчислюються за підсумками масштабних опитувань, за участю трьох респондентських груп: Експертного Журі (профільних фахівців різних напрямів українського ринку товарів і послуг), Журі Успішних Людей (публічних і відомих людей України, знаменитостей), й безпосередніх споживачів, які вказують свої персональні уподобання, діляться думками, особистим досвідом і рекомендаціями в Інтернеті, на порталі FAVOR.com.ua.