Результат «ВІДМІННО»!

У ситуації, коли «з’їв щось не те» або «не там», виникає перше запитання: а як же це «не те» вивести з організму, щоб швидко повернутися до нормального життя? На допомогу прийдуть сорбенти!

Завдання всіх сорбентів одне – допомогти нашому організму очиститися. А ось методи та механізми різні. Більше того – як показали результати нещодавно проведеного незалежного дослідження, ефективність сорбентів теж не однакова. Одні справляються зі своєю роботою швидко та ефективно. Інші – не поспішають виконувати свої «прямі обов’язки».

У дослідженні, проведеному НДЦ Незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ», взяли участь 6 найпопулярніших ентеросорбентів, що були куплені в аптеках Києва. Серед них був і Sorbex®.

У першу чергу, вчені досліджували одну з головних властивостей всіх сорбентів – сорбційну поверхню. Йдеться не про розмір самої пігулки, а про площу всієї активної поверхні, що бере участь у захопленні та інактивації шкідливих речовин – токсинів. Звісно, чим ця площа більша, тим краще.

Саме сорбенти на основі активованого вугілля мають найбільш розвинену активну поверхню. Збільшення пористості вугілля досягається спеціальною обробкою – «активацією», тому активоване вугілля так і називають.

Найбільша площа питомої поверхні виявилася у Sorbex® – вона становить 1830 м2/г.

Такий результат Sorbex®, гранульованого активованого вугілля у капсулах, пов’язаний з унікальною структурою його гранул – вони схожі на губку, що містить пори, в які, немов у пастки, потрапляють шкідливі речовини. В проведеному дослідженні  Sorbex® довів свою універсальність поглинати молекули різних розмірів, що важливо в тому випадку коли людини не знає чим саме вона отруїлась.

За результатами всіх тестів Sorbex® отримав оцінку «Відмінно» за п’ятибальною системою.

Більш докладно про дослідження та про інші продукти, що брали участь у тестуванні, можна дізнатися на сайті науково-дослідного центру: test.org.ua

Правильно обраний сорбент допоможе швидше впоратися з отруєнням. Однак у випадку гострого нездужання слід неодмінно звернутися до лікаря.

Пам’ятайте, самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я.